Cum sa stimulezi vorbirea copilului cu ajutorul jucariilor istete

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Copiii au ritmul lor de dezvoltare. Unii vor vorbi mai devreme, altii vor vorbi mai tarziu. Parintii au un rol foarte important in stimularea si dezvoltarea vorbirii si a vocabularului copilului.
Specialistii recomanda sa le vorbesti copiilor, sa le pui muzica si chiar sa le citesti povesti, inca de cand sunt in burtica, iar acest ritual ar trebui sa se intensifice dupa nastere.

Copiii invata foarte mult jucandu-se, de aceea, jucariile istete ar trebui sa fie nelipsite dintr-o casa cu copii mici. Cu ajutorul parintilor si al jucariilor istete, copiii pot invata notiuni precum: inauntru, in afara, in fata, in spatele, pe, sub, langa, peste, plin, gol, marimi, culori, forme, numere, litere etc. De asemenea, copiii isi vor dezvolta coordonarea mana-ochi, vor intelege legatura cauza-efect si isi vor dezvolta abilitatile de socializare non-verbala si verbala.

Catelusul Vorbitor cu continut educativ pe Etape de dezvoltare
Catelusul Vorbitor este un prieten moale, dragastos care raspunde la atingerea bebelusului cu fraze dragute si cantece ritmate. Dotat cu tehnologia Etape de dezvoltare, se poate schimba continutul de invatat pe masura ce bebelusul creste. Invatarea nu se opreste niciodata, Catelusul Vorbitor raspunde la atingerea bebelusului cu fraze dragute si cantece de intonat dinamice …

spot_imgspot_img