Cum sa-ti cureti automobilul fara apa

Cum sa-ti cureti automobilul fara apa

Spalatoriile auto traditionale vor deveni istorie, in viitorul apropiat. Un nou concept de spalatorie auto care face furori peste Ocean si in tarile occidentale a ajuns si in tara noastra, potrivit dailybusiness.ro. Safamobil este un concept de spalatorie care iti permite sa speli masina in cateva minute fara sa folosesti un strop de apa. Ai nevoie doar de un lichid si o laveta speciale. In Romania, acest model de spalatorii este introdus de compania Conta Part, care foloseste produsele americane “Freedom One Waterless Car Wash”. Afacerea reprezinta o afacere de sase milioane de euro in urmatorii doi ani, potrivit patronului companiei, Cristian Radulescu.

Compania romaneasca activeaza de cateva luni pe piata si s-a extins deja in cateva orase. “Avem echipe in tara, care promoveaza business-ul. Clientii nostri principali sunt firmele ce detin flotile, in special companiile de distributie. Avem deja contracte pentru mai multe flotile, in capitala, in Ploiesti si Timisoara. Speram ca, in acest an, sa vindem intre 3.000 si 5.000 de francize, iar la anul sa depasim 10.000 de francize. Nu avem, practic, concurenta pe piata”, a declarat Radulescu.

Franciza, al carei pret este de 400 de euro, in afara costurilor kiturilor de cleaning, poate fi achizitionata atat de firme, cat si de persoane fizice autorizate. Importatorul nu a facut public pretul produselor, insa, pe site-ul producatorului american, kitul este vandut cu 49,99 de dolari si include trei litri de solutie si lavetele din fibra speciala.

“Freedom One Waterless Car Wash” este o solutie care lustruieste si protejeaza masina fara a folosi vreo picatura de apa. Lichidul este conceput pentru a putea fi utilizat pentru mai multe tipuri de suprafete, putand fi aplicat la avioane si barci. Produsul nu contine ceara, deci nu lasa pete sau urme de stergere. In afara de faptul ca elimina murdaria, solutia protejeaza si face culorile mai stralucitoare, pastrand masina mai curata pentru o perioada mai lunga de timp. “Freedom One Waterless Car Wash” poate fi folosita numai pe masinile care nu sunt acoperite in exces cu noroi sau cu nisip, potrivit producatorului american.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *