Cum se prepara musuroiul cu cacao si banane

Pentru blat, separi albusurile de galbenusuri. Pui albusurile la frigider, iar galbenusurile le lasi intr-un bol la temperatura camerei. Cernisi amesteci faina cu praful de copt si cu pudra de cacao. Bati galbenusurile si, in timp ce mixezi, torni cate o lingura de apa clocotita. Mixezi un minut, apoi adaugi zaharul. Continui sa mixezi alte 3-4 minute, pana obtii o compozitie pufoasa. Incorporezi amestecul de ingrediente solide. Bati albusurile reci pana devin spuma, le adaugi in aluat, apoi il rastorni intr-o forma rotunda tapetata.
Dai tava la cuptorul preincalzit, la 180 ?C, 30 deminute.
Lasi blatul sa se raceasca 10-15 minute in cuptor, cu usa intredeschisa, apoi il transferi pe un gratar, pentru a se raci. Ulterior, decupezi 2cm din marginile blatului si le zdrobesti in blender. Pentru crema, inmoi gelatina in apa rece 15 minute. Asezi compozitia pe foc, amesteci continuu, pana incepe sa dea in clocot. Iei gelatina de pe foc si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *