Cum va arata stadionul de 15.000 de locuri si 15 milioane de euro pe care il va construi anul viitor un club din Liga 1

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Andrei Mazurchievici Publicat la: 08.10.2014 20:17 Ultima actualizare: 08.10.2014 20:18

Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Targu Jiu (9.200 de locuri) va fi modernizat si extins, astfel incat sa ajunga la aproximativ 15.000 de locuri, complet acoperite, valoarea investitiei, care va include si reabilitarea Salii Sporturilor, fiind esitmata la 15 milioane de euro.

Potrivit site-ul oficial al gruparii gorjene, Ministerul Dezvoltarii a dat aviz pentru investitiile care vor fi facute incepand din 2015 pentru modernizarea si extinderea Stadionului Municipal din Targu Jiu, termenul de executie fiind de 18 luni.
Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, a declarat ca lucrarile care se vor efectua vizeaza reabilitarea, extinderea si modernizarea celor mai importante obiective care compun Complexul Sportiv Municipal din Targu Jiu, respectiv stadionul unde isi desfasoara meciurile oficiale echipa Pandurii Targu Jiu si Sala Sporturilor unde evolueaza cele doua echipe de handbal si baschet ale clubului Energia Pandurii Targu Jiu.

„La Ministerul Dezvoltarii s-a intrunit comisia tehnico-economica interministeriala unde am obtinut avizul pentru demararea proiectului reabilitare-modernizare-extindere pentru stadion si sala sportului. Argumentele noastre sunt foarte solide, avem un complex cultural in care se regasesc operele lui Constantin Brancusi, iar in vecinatatea acestuia trebuie sa existe si un complex sportiv care se va imbunatati pe viitor si cu un …

spot_imgspot_img