Cursuri social media in Bucuresti – acum la DallesGO

Cursuri social media in Bucuresti - acum la DallesGO

In 2016, canalele de social media au devenit unul dintre cele mai utilizate si poate principalul instrument de marketing folosit. Social Media a devenit un canal absolut esential pentru brandurile care sunt interesate de construirea unei notorietati sau pentru brandurile care doar pur si simplu vor sa se dezvolte. Din aceasta cauza, un curs de social media o sa te ajute sa intelegi exact cum functioneaza promovarea pe canalele social media, pentru a avea succes in online. Cursurile de social media au cunoscut o dezvoltare uriasa in ultima perioada si de aceea prezenta unui brand pe orice canal social media este absolut necesara. Din aceasta cauza, toti tinerii din ziua de azi trebuie sa apeleze la un curs de social media pentru a reusi sa gestioneze eficient comunicarea si promovorea unui brand sau chiar a unei afaceri in social media. La cursul social media de la DallesGO vei invata de la Matei Psatta, un om cunoscut in online si de la care cu siguranta veti avea foarte multe de invatat.
Curs social media de la DallesGO ? ce vei invata?
Cursul de social media de la DallesGO condus de Matei Psatta, care este foarte cunoscut in online, se adreseaza mai ales persoanelor care isi doresc sa invete toate lucrurile noi pe care o campanie de social media le detine pe de o parte, si persoanelor care deja activeaza in marketing, online, PR, comunicare si isi doresc sa isi aprofundeze cunostintele. Cursul de social media din Bucuresti se bazeaza foarte mult pe chestii practice si mai putin pe teorie, cu extrem de multe aplicatii special concepute sa iti dezvolte abilitatile de utilizare eficienta a retelelor de social media. Vei invata practic, nu doar teoretic, cum sa creezi o campanie de comunicare in social media si sa o faci si eficienta si rentabila.

Se va discuta despre cele mai importante canale de social media de acum: Facebook, LinkedIn, Youtube. Pe langa toate astea, vei invata cum sa targetezi corect oamenii carora le vei difuza reclamele, cum si cand sa postezi, ce ora este mai buna pentru un anumit tip de postare, ce target iti trebuie pentru un anumit tip de postar si tot asa.

Dupa cele 3 luni de curs intensiv de social media vei reusi sa cunosti toate lucrurile care stau la baza acestui domeniu si mai ales cum sa folosesti toate instrumentele de social media si toate cunostintele dobandite la aceste cursuri de social media.
Programa (pe scurt) a cursului de social media de la DallesGO

Curs 1: Introducere in Social Media
Curs 2: Stabilirea obiectivelor de marketing si comunicare online
Curs 3: Strategia editoriala in retelele sociale (continut si statistici)
Curs 4: Publicitate pe Facebook (tipuri de Ads, strategii, masuratori)
Curs 5: Aplicatii Facebook (dezvoltare, masurare, costuri)
Curs 6: Exercitiu practic Facebook (editorial + ads + aplicatie)
Curs 7: Alte retele de socializare (Google+, Linkedin, Twitter si Instagram)
Curs 8: A-B Testing orientat pe obiective in campaniile Cost Per Click / Cost per Mille ? Exercitiu practic
Curs 9: Studii de caz pe campanii din diverse domenii de activitate ? Prezentare
Curs 10: Masurarea vanzarilor generate de pagina de Facebook ? Exercitiu practi
Curs 11: Intrebari si Raspunsuri
Curs 12: Test final

Cursul de social media de la DallesGO se organizeaza in Bucuresti, pe strada Ion Oteteseleanu, nr.2, et.2. Pentru informatii poti accesa site-ul www.dallesgo.ro sau poti suna la numarul de telefon 0769.041.711.

?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *