Cystone de la Himalaya – actiune dubla in calculi si infectii urinare!

Calculii si infectiile urinare reprezinta afectiuni cunoscute din cele mai vechi timpuri ale omenirii. Rinichii sunt considerati chimistul sef al organismului, ce regleaza volumul de lichide si elimina toxinele din corp, prin intermediul urinei. Mai mult, ajuta la filtrarea sangelui de produsele reziduale si mentinerea in echilibru a nivelului de saruri si apa din organism.

Pietrele la rinichi sunt cel mai des intalnite intre 20 si 40 de ani, mai mult in cazul barbatilor, decat al femeilor (o rata de 3:1). Colica renala se manifesta prin dureri lombare acute, de o intensitate mare, dar variabila in timp. Cauza ei nu este alta decat blocarea caii de evacuare a urinei de catre o piatra, care se angajeaza spontan in calea urinara, in tendinta de a fi eliminata. Pietrele la rinichi revin la peste 50% din cazuri, daca a existat mai mult de o piatra la rinichi, este foarte probabil sa se formeze si altele.

Infectiile urinare se numara printre cele mai raspandite boli ale aparatului urinar si sunt afectiuni inflamatorii produse de diferite microorganisme care ajung la nivelul aparatului urinar, unde se multiplica si determina in timp modificari in functionarea normala a rinichilor si a cailor urinare. Incidenta infectiilor de tract urinar este mai mare in cazul femeilor, 50% din acestea suferind cel putin o data in timpul vietii de o forma de infectie.

Astazi, desi medicina alopata a facut progrese uimitoare, fitoterapia ramane prietenul fidel al pacientilor cu calculi sau cu infectii urinare. Cystone, lansat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *