Dan Diaconescu s-a lansat in campanie. Dezamagiti ca “nu a dat nimic”, sustinatorii au plecat devreme. Surpriza pentru cei care au ramas: “ddmobil”-ul

de Marian Buga – Mediafax Publicat la: 26.04.2014 12:56 Ultima actualizare: 26.04.2014 13:04

PPDD si-a lansat, vineri seara, la Arad, candidatii la alegerile pentru Parlamentul European, in fruntea carora s-a aflat Dan Diaconescu, intors din Vatican

PPDD si-a lansat, vineri seara, la Arad, candidatii la alegerile pentru Parlamentul European, in fruntea carora s-a aflat Dan Diaconescu, intors din Vatican, unde spune ca a fost a”exilat”, pentru a porni a”prin toate catunele tarii” cu un a”ddmobil”, un vehicul pe care l-a asemanat cu papamobilul.
Sala Polivalenta din Arad a adunat cateva mii de membri si sustinatori ai PPDD, veniti din toata tara pentru a participa la lansarea candidatilor partidului la alegerile europene, in funtea listei de candidati fiind si Dan Diaconescu, care a aterizat pe aeroportul aradean cu un avion privat spunand ca a venit direct de la Vatican, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sustinatorii l-au asteptat pe Diaconescu intr-un decor alb-violet, care i-a derutat pe trecatori, multi gandindu-se ca in sala de sporturi este prezenta echipa Poli Timisoara.
Participantii din tara au sosit cu autocare, iar multi dintre ei si-au imbracat tinutele in parcare, unde si-au pus camasi sau cravate violet.
Inainte de evenimentul de lansare a candidatilor, Diaconescu a declarat presei ca sta la Vatican pentru ca a fost a”exilat” si ca a revenit a”cu orice risc” dupa ce ar fi fost amenintat ca va fi arestat daca intra in Romania.
“Am fost amenintat si ieri (joi – n.r.) in Roma, de cineva foarte important din Romania, sa nu calc pe pamant romanesc ca voi fi arestat instantaneu (a??) Am hotarat sa vin cu orice risc, cu riscul de a fi arestat, impuscat, sa candidez la aceste alegeri europarlamentare, dar si la alegerile nationale”, a spus Diaconescu.
Ajuns in fata sustinatorilor, el a oferit un alt motiv pentru plecarea sa la Vatican: “Am plecat in strainatate. ca si alte milioane de romani, in cautarea unui loc de munca”.
Dupa un discurs incarcat de promisiuni, intre care aceea ca “va confisca averile celor de la putere” si le va da saracilor, Diaconescu a socotit sansele PPDD la europarlamentare, spunand ca ar putea egala PSD la voturi: “Vom fi a doua forta politica din Romania, imediat dupa PSD, daca nu cumva va fi o surpriza, sa egalam scorul PSD. Pentru ca am obtinut 1.100.000 de voturi in 2012 si am inteles ca prezenta va fi de patru-cinci mlioane de voturi, prin urmare s-ar putea sa avem un scor de 25 la suta”.
O mare parte dintre cei prezenti in sala au plecat inainte de incheierea discursului …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *