Dan Sova: Cand am fost la permise, am intrat pe usa principala si m-am dus la un ghiseu gol

0

“Mi-am facut dosarul ca orice cetatean al Romaniei, cu o saptamana inainte sa ma prezint. In ziua in care am fost acolo, am intrat pe usa principala si m-am dus la un ghiseu la care nu se afla nici macar o persoana. Un ghiseu gol. Cel care a scris ce a scris, nu stiu cine a scris, solicitati-i o poza cu persoana la coada in fata careia m-am bagat”, a declarat fostul senator Dan Sova, la iesirea de la instanta suprema.
Doi lucratori ai Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) sunt cercetati disciplinar dupa ce ar fi facilitat preschimbarea permisului de conducere pentru fostul senator PSD, Dan Sova, a anuntat vineri DRPCIV.
“In urma aspectelor semnalate in data de 06.04.2017, cu referire la activitatea de preschimbare a permiselor de conducere de catre Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din cadrul Institutiei Prefectului jud. Ilfov, la nivelul unitatii noastre s-au declansat inca din cursul serii de ieri verificari ale acestor aspecte. Din verificarile efectuate a rezultat faptul ca doi lucratori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Ilfov, respectiv DRPCIV ar fi facilitat efectuarea unei operatiuni de preschimbare a permisului de conducere al unei persoane. Precizam ca nicio persoana cu functie de conducere nu a avut cunostinta de aceasta situatie. Avand vedere aceste aspecte, a fost declansata procedura de cercetare disciplinara care va stabili existenta sau inexistenta unei abateri disciplinare si aplicarea, dupa caz, a sanctiunilor, conform prevederilor legale”, se arata intr-un comunicat de presa al DRPCIV.
Reprezentantii Directiei au confirmat ca este vorba despre cazul fostului senator Dan Sova.
Fostul parlamentar a fost surprins in timp ce ar fi fost ajutat sa “sara” randul pentru a-si preschimba permisul auto. Deputatul USR Cornel Zainea a postat pe Facebook mai multe fotografii in acest sens.
“Este o zi normala de joi in care merg sa-mi schimb permisul auto ce va expira in aceasta luna. Pare destul de aerisit; semn bun imi zic, dupa scandalul cu Tariceanu, cei de la Politie, au luat masurile necesare pentru a fluidiza cererile. Dupa ce platesc taxa la un ghiseu unde sunt lipite zeci de foi printate pe un perete, iau un bon de ordine si ma asez la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *