Dancila, Carmen Dan, Sova si Daea, huiduiti in fata Prefecturii Brasov. Oamenii scandau “DEMISIA” in timp ce ei faceau declaratii

Viorica Dancila si ministrii au tinut luni o conferinta de presa la sediul prefecturii din Brasov, ultimul judet in care membrii Execuvitului au fost pentru a evalua pagubele produse de inundatii si pentru a vorbi cu autoritatile si cu localnicii.
La iesire, premierul si ministrii de la Transporturi, Interne si Agricultura, Lucian Sova, Carmen Dan si, respectiv, Petre Daea, au fost asteptati de mai multi protestatari. Oamenii au strigat “Demisia” cateva minute, in timp ce premierul si ministrul Transporturilor faceau declaratii jurnalistilor pe treptele prefecturii.
In conferinta de presa, premierul Dancila le-a cerut reprezentantilor Apelor Romane sa faca o evaluare in fiecare judet pentru a vedea unde sunt probleme, iar primarilor si prefectilor le-a solicitat sa identifice terenuri care nu sunt in zone inundabile, pentru ca oamenii care au ramas cu pagube mari in urma inundatiilor sa fie relocati. Dancila s-a declarat convinsa ca efectele inundatiilor pot fi prevenite.
“Oamenii sunt multumiti de actiunea angajatilor Ministerului Afacerilor Interne (MAI), de interventia autoritatilor. Oamenii au mari sperante in ajutorul nostru. Cer Apelor Romane sa faca o evaluare in fiecare judet, sa vada punctele sensibile, sa actionam pentru a preveni astfel de situatii. Cer primarilor si prefectilor sa identifice terenuri care nu sunt in zone inundabile, astfel incat sa facem o relocare a celor care au fost loviti de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *