DANEMARCA AUSTRALIA 1-1: Un nou meci decis de arbitrajul video la CM 2018

DANEMARCA AUSTRALIA 1-1: Danemarca si Australia au incheiat la egalitate, 1-1, cel de-a treia partida din Grupa C de la Campionatul Mondial. Nordicii au acumulat 4 puncte si se pregatesc pentru cel mai dificil meci, cel cu Franta, in timp ce “cangurii” castiga primul punct de la acest turneu final.
In minutul 7, Jorgensen i-a “pus” mingea la 15 metri lui Eriksen, care a sutat imparabil.
In minutul 35, Poulsen a comis hent la un corner, arbitrul a lasat jocul sa continue, dar a oprit apoi meciul si a urmarit inregistrarea fazei. Centralul Mateu i-a aratat cartonasul galben mijlocasului danez si a dictat penalti. Jedinak a marcat din lovitura de la 11 metri, in mintul 38. El a inscris din penalti si cu Franta, in primul meci, tot dupa o analiza VAR.
De la ora 18.00, Franta va juca, tot in etapa a II-a a Grupei C, cu nationala statului Peru, la Ekaterinburg.
Pana in prezent, in aceasta grupa s-au disputat partidele:
Franta – Australia, scor 2-1;
Danemarca – Peru, scor 1-0.
DANEMARCA – AUSTRALIA 1-1 in min. 38! A marcat JEDINAK, din penalty!
DANEMARCA – AUSTRALIA 1-0 in min. 7! A marcat ERIKSEN!
LIVE TVR DANEMARCA AUSTRALIA CM 2018 LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. Echipele de start la meciul DANEMARCA – AUSTRALIA
DANEMARCA: K. Schmeichel – Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Larsen – Delaney, Schone, Eriksen – Poulsen, Jorgensen, Sisto. Selectioner: Age Hareide.
AUSTRALIA: Ryan – Risdon, Sainsbury, Milligan, Behich – Jedinak, Mooy – Leckie, Rogic, Kruse – Nabbout. Selectioner: Bert van Marwijk.
LIVE TVR DANEMARCA AUSTRALIA CM 2018 LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. DANEMARCA AUSTRALIA s-a mai jucat de trei ori. Danezii conduc cu 2-1 la general, dupa doua victorii obtinute in 2007 si 2012. Unica victorie a australienilor a venit in 2010. Toate meciurile au fost amicale. DANEMARCA – AUSTRALIA, meci contand pentru etapa a doua din GRUPA C de la CM 2018, se joaca, joi, la Samara, de la ora 15:00, LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR.
Clasament GRUPA C

LIVE TVR DANEMARCA AUSTRALIA CM 2018 LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR. Partida DANEMARCA AUSTRALIA ar putea aduce prima echipa calificata in “optimi”? din GRUPA C de la CM 2018. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *