Daniel Craig a fost operat la genunchi, dupa o accidentare pe platourile de filmare

0
1

Actorul Daniel Craig s-a operat, in urma cu cateva zile la unui dintre genunchi, dupa o accidentare suferita in?timpul filmarilor lungmetrajului din seria “James Bond”, informeaza bbc.com, conform Mediafax.
Citeste si:?Echipa filmului “Spectre”, din seria “James Bond”, implicata intr-un incident aviatic
?Actorul britanic a suportat “o interventie chirurgicala minora”, la New York, in pauza de filmari pentru acest lungmetraj, ocazionata de Pastele catolic, potrivit reprezentantilor companiei Eon Productions.
“In timpul acestei pauze programate, Daniel Craig a suportat o interventie artroscopica, pentru a corecta vatamarile cauzate de o accidentare la unul dintre genunchi. Va reveni la filmari pe 22 aprilie, in studiourile Pinewood”, a spus purtatoarea de cuvant a companiei.
Ea a negat, insa,?informatiile potrivit carora Daniel Craig, in varsta de 47 de ani, ar fi lipsit mai multe zile de la filmarile pentru cel de-al 24-lea opus din franciza “James Bond”, care se va intitula “Spectre”.
Filmarile de la lungmetrajul “Spectre” au debutat in legendarele studiouri Pinewood, in comitatul Buckinghamshire din Marea Britanie, in decembrie 2014, si au continuat apoi la Roma si in Mexic.
Daniel Craig reia rolul agentului 007 in cel de-al 24-lea film Bond, a carui lansare este programata pentru 6 noiembrie. Actorii Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista si Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distributia filmului. Acesta este al doilea film din seria “James Bond” pe care il regizeaza Sam Mendes.
Franciza “James Bond” este …

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here