Fostul chitarist al trupei Bon Jovi, cercetat de politia americana. Care este motivul

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Fostul chitarist al trupei Bon Jovi, Richie Sambora,??este cercetat de politia americana, intrucat ar fi amenintat-o cu moartea pe fosta iubita, informeaza contactmusic.com., conform Mediafax.
Astfel,??Nikki Lund spune ca Richie Sambora, in varsta de 55 de ani, a amenintat-o cu moartea in mai multe conversatii telefonice, in care i-ar fi spus ca o va face „sa dispara” de pe fata pamantului.
Plangerea a fost depusa la comisariatul din Calabasas, un oras din California, in cursul zilei de miercuri, dupa ce Nikki Lund a telefonat la serviciile de urgente si a cerut politiei locale sa vina la resedinta ei.
Politia din Los Angeles a confirmat ca a primit o astfel de plangere oficiala si a precizat ca o ancheta a fost initiata.
Un prieten din anturajul lui Nikki Lund spune ca Richie Sambora ar fi agresat-o fizic si ar fi amenintat-o apoi ca o va ucide.
„A fost agresiv din punct de vedere fizic cu ea, a lovit-o in zona pieptului, in timpul unei intalniri din ianuarie. Ea a ramas cu vanatai si complet zguduita”, a declarat acea sursa, citata de revista People.
„Dupa aceea, el i-a scris mesaje pe Twitter in care spunea ca ea este o persoana lipsita de importanta si o depedenta de droguri. Apoi a sunat-o pe mobil si i-a spus: „Te voi face sa dispari de pe fata pamantului. Am milioane de dolari si eu pot face sa dispara oameni – tu nu insemni nimic””, a adaugat aceeasi sursa.
Richie Sambora, chitaristul principal si membru fondator al trupei Bon Jovi, a negat aceste acuzatii.
Agentul sau de presa a dat publicitatii o declaratie oficiala in a …

spot_imgspot_img