Daniel Radcliff sarbatoreste astazi majoratul

Daniel Radcliff sarbatoreste astazi majoratul

Daniel Radcliffe, intrepretul indragitului personaj Harry Potter implineste astazi 18 ani si primeste dreptul legal de a se putea folosi de averea sa, care este estimata la 20 de milioane de lire sterline (echivalentul a 15 milioane de euro). Tanarul afirma cu insistenta in fata presei ca nu se va lasa prins de mirajul banilor si ca va ramane acelasi baiat “modest”.

Spre dezamagirea jurnalistilor pasionati de barfele modene, actorul declara ca nu are de gand sa-si cheltuiasca banii pe masini rapide, distractii excentrice sau petreceri de lux. “Nu vreau sa fiu ca aceia care, cum se vad majori, se apuca imediat sa-si cumpere o colectie de masini sport sau alte lucruri scumpe inutile”, a afirmat Daniel. “Nu cred ca voi deveni extravagant. Lucrurile care imi plac cel mai mult costa maxim 10 lire – carti, CD-uri si DVD-uri”, a mai adaugat el.

Devenit major, actorul va putea sa joace la cazino, sa consume alcool in locuri publice si i se va permite accesul in salile de cinema la filmele care au continut sexual explicit sau la cele de groaza.

Toate castigurile obtinute de Radcliff cu rolul interpretat in seria Harry Potter au fost depozitate intr-un cont la care i s-a limitat accesul pana la implinirea varstei de 18 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *