Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul Rosia Montana.

Senatorul PSD Darius Valcov va conduce Comisia speciala privind proiectul de la Rosia Montana, informeaza Mediafax. Valcov este presedintele Comisiei de Administratie din Senat.
Initial, social-democratii optasera pentru a-l sustine pe aceasta functie pe deputatul PSD, Iulian Iancu, seful Comisiei de Industrii din Camera Deputatilor. Iancu nu a avut sprijinul colegilor deputati din grupul PSD.
Parlamentarii au stabilit ca aceasta comisie speciala parlamentara sa aiba 21 de membri, din care 8 sa apartina PSD, 5 – PNL, cate 2 – PDL, PPDD si UDMR si cate un loc pentru PC si minoritati nationale.
Grupurile parlamentare au nominalizat persoanele care sa faca parte din aceasta comisie, cu exceptia PDL care a precizat ca nu vor avea reprezentanti, locurile lor urmand sa ramana libere.
Din Comisie fac parte 8 parlamentari PSD – Ioan Darzu, Florin Iordache, Viorel Stefan, Emacu Gheorghe, Ioan Chelaru, Gabriela Firea, Toni Grebla si Darius Valcov. De asemenea, cinci parlamentari PNL fac parte din Comisie: Andrei Gerea, Gigel Sorinel Stirbu, Mircea Dolha, Dumitru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *