Darren Cahill, nominalizat de WTA la titlul de antrenorul anului. Totusi, Simona Halep merge fara niciun antrenor in Australia

In acest an, Cahill a ajutat-o pe Halep sa castige primul sau titlu de Mare Slem, la Roland Garros. Romanca jucand si finala la Australian Open, incheind pe primul loc in ierarhia mondiala pentru al doilea an la rand. Halep a mai castigat in acest an titlurile la Shenzhen si Montreal, disputand finale si la Roma si Cincinnati.
La titlul de antrenorul anului au mai fost nominalizati Kamau Murray, care colaboreaza cu americanca Sloane Stephens (campioana anul acesta la Miami si finalista la Roland Garros, Montreal si Turneul Campioanelor), belgianul Wim Fissette, antrenorul germancei Angelique Kerber in 2018 (a castigat titlul la Wimbledon), monegascul Thomas Drouet, antrenorul unguroaicei Timea Babos (fost lider mondial la dublu, cu titluri cucerite in aceasta proba la Australian Open si Eastbourne, si finale la Madrid si US Open), si germanul Sascha Bajin, antrenorul japonezei Naomi Osaka (numarul patru mondial, campioana la US Open).
Darren Cahill a anuntat pe 9 noiembrie ca nu va mai colabora din 2019 cu Simona Halep, din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *