Decizia lui Dragnea, dupa trimiterea in judecata a lui Ponta

de Alina Novaceanu – Mediafax Publicat la: 17.09.2015 22:55 Ultima actualizare: 17.09.2015 22:56

Liviu Dragnea a declarat joi seara ca nu a vorbit cu Victor Ponta dupa anuntul privind trimiterea sa in judecata, ca va discuta la partid pentru a vedea ce este mai bine pentru PSD, adaugand ca PSD vrea sa ramana la guvernare si ca e important ce decizie va lua si Ponta.

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seara, la B1TV, ca plecarea lui Victor Ponta din fruntea guvernului poate pune partidul intr-o pozitie dificila pentru ca social-democratii nu au garantia ca presedintele Klaus Iohannis va numi un premier de la PSD, iar partidul vrea sa ramana la guvernare.
“Nu e o surpriza, este un dat (trimiterea in judecata-n.red). Pozitia PSD in situatia asta nu e foarte simplu de luat, nu o s-o spun eu acum. Este o decizie cu consecinte foarte serioase asupra partidului, cat si asupra guvernarii, Ce pot spune ca PSD doreste sa ramana la guvernare, plecare lui Ponta din fruntea guvernului poate sa puna partidul intr-o situatie dificila, nu este o garantie ca presedintele Iohannis va numi un premier tot din partea PSD. Victor Ponta e un premier care a condus cateva guverne bune pentru tara a avut rezultate economice foarte bune. Probabil ca in zilele urmatoare vom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *