Declaratia socanta a unui presedinte: “Intram si ieseam des din inchisoare. Cand aveam 16 ani, am INJUNGHIAT MORTAL o persoana”

Rodrigo Duterte se afla la Da Nang pentru a participa la summitul Cooperarea Economica Asia-Pacific (APEC).”Cand eram adolescent, intram si ieseam des din inchisoare. Ma bateam cand cu unul, cand cu altul. La varsta de 16 ani, omorasem deja pe cineva. O persoana reala, o bataie, o injunghiere. Nu aveam decat 16 ani. S-a intamplat din cauza unei simple priviri. Cate astfel de priviri vor mai fi acum cand sunt presedinte?”, a spus Duterte.Purtatorul de cuvant al lui Duterte, Harry Roque, a precizat ulterior ca presedintele a glumit, fiind vorba despre o anecdota pentru faptul ca nu se teme sa mearga la inchisoare.In cadrul aceluiasi discurs, presedintele filipinez a amenintat ca va lovi un raportor al ONU pentru drepturile omului in cazul in care se va intalni cu femeia respectiva si a folosit un limbaj obscen pentru a combate criticii sai in legatura cu represiunea impotriva drogurilor, potrivit Mediafax.

Citeste si S-a sinucis din cauza sotului care se droga. Gest extrem facut de o mama a doi copiiRodrigo Duterte se pregateste de o intalnire cu presedintele american Donald Trump si cu alti lideri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *