Decor de vara

Culorile reci, cum sunt verdele si albastrul dau senzatia de racoare, putand fi foarte bine folosite in amenajari. La moda sunt si ambiantele estivale, cum sunt cele mediteraneene, inclusiv pe terase sau in gradini, astfel incat puteti folosi deasemenea culori solare: galben, portocaliu si rosu. Casele de inspiratie mediteraneana folosesc la constructie materiale naturale (lemn, piatra), deschideri si terase de dimensiuni mari, iar pentru acoperis tiglele ceramice tip olan, caramizii, sunt cele confera un aer aparte decorului.
Nici culorile neutre, cum este cea a nisipului, nu sunt optiuni de neglijat. Reflexiile metalice – fie ca este vorba de clasicul fier forjat sau de suprafetele mai noi si mai lucioase, cum sunt cele din nichel sau crom – au un binevenit aport racoros in orice zona din interior (living, dormitor, baie sau bucatarie) dar si pe veranda. Asemenea, oglinzile de toate felurile si marimile.
Este vara, iar din interioare, de pe terase ori din gradini ?nu trebuie sa lipseasca aranjamentele romantice, iar aportul cel mai insemnat din acest punct de vedere il au florile. Bineinteles ca atentia ne este indreptata spre zonele de exterior unde cautam binemeritata relaxare. Terasa sau balconul, altadata privite ca o simpla extensie a locuintei, au devenit astazi locuri predilecte pentru petrecerea timpului. Mai mult, si aceast spatiu. poate fi renovat sau redecorat. O marchiza sau o pergola pot inviora spatiul dar si sa asigure …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *