Dejan Rusici l-a facut uitat pe Ionel Ganea

Dejan Rusici l-a facut uitat pe Ionel Ganea

Motorul echipei de fotbal FC Vaslui s-a gripat pentru prima oara in actualul sezon al Ligii I, la Timisoara, acolo unde trupa lui Dorinel Munteanu a pierdut, sambata seara, scor 1-2, in fata formatiei celor de la Poli. Slovenul Dejan Rusici a fost autorul ambelor goluri ale banatenilor. Adus la sugestia conationalului sau Dare Vrsici, fostul atacant al echipei NK Celje l-a facut deja uitat pe Ionel Ganea, suspendat pentru 22 de etape.

?Trebuia sa vina si aceasta infrangere?, ne-a declarat Adrian Porumboiu, finantatorul gruparii vasluiene. ?Nu facem insa inmormantare, asa cum nici dupa victoriile de pana acum n-am facut nunta?. Porumboiu a admis ca esecul a venit dupa o perioada in care echipa sa nu a beneficiat de prezenta lui Dorinel Munteanu, plecat timp de zece zile la nationala.

?Trebuie sa fii ipocrit sa spui ca lipsa lui Dorinel nu s-a simtit?, a afirmat afaceristul. ?Nu pot sa ma supar pe el, dar trebuie sa gasim o solutie?, a spus Porumboiu, care e convins ca Dorinel va avea o cariera stralucitoare de antrenor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *