Demisia lui Dacian Ciolos, ceruta la Marsul Memorial Avram Iancu

de Firuta Flutur, Vasile Magradean Publicat la: 12.03.2016 21:08 Ultima actualizare: 12.03.2016 22:34

Peste o suta de persoane au participat, sambata seara, la Cluj-Napoca, cu torte aprinse, la Marsul Memorial Avram Iancu, si au cerut demisia premierului Dacian Ciolos pentru ca permite aducerea de migranti islamisti in Romania, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Participantii la mars, membri si simpatizanti ai Noii Drepte, s-au adunat, sambata seara, in jurul orelor 19, in Piata Mihai Viteazu din Cluj-Napoca avand asupra lor steaguri tricolore, dar si torte pe care le-au aprins. Ei au scandat “Traiasca duhul lui Iancu”, “Traiasca si infloreasca Moldova, Ardealul si Tara Romaneasca”, “Unitate nationala”, “Harghita, Covasna, pamant romanesc”, “Avram Iancu, erou national”.
Presedintele Noii Drepte Cluj, Codrin Goia, a declarat ca participantii la mars doresc sa atraga atentia asupra pericolelor care se abat asupra Romaniei, cum sunt separatismul maghiar si invazia islamica, a migrantilor.

“Continua traditia la Cluj-Napoca a Marsului Memorial Avram Iancu si suntem nevoiti, din nou, sa atragem atentia asupra pericolelor care se abat asupra Romaniei, cum sunt separatismul maghiar, cerintele maghiarilor de autonomie, formulate de Tokes Laszlo, dar si invazia islamica, a migrantilor, in Europa, care ar putea ajunge si la noi, adusi cu forta de UE. Noi, aici, ne putem numi aparatori ai Romaniei fata de invazia islamica si cerem demisia premierului Dacian Ciolos pentru ca permite aducerea migrantilor si pentru nerespectarea Constitutiei unde se spune ca teritoriul tarii nu poate fi colonizat cu populatii straine. Acest om nu mai reprezinta Romania, nu ne mai reprezinta pe noi, ca romani”, a spus …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *