Demisie si acuzatii de cenzura la Antena 3

Demisie din echipa In premiera cu Carmen Avram, de la Antena 3. Reporterul Mircea Barbu acuza faptul ca orientarea unui material despre refugiati, difuzat duminica seara, nu corespunde cu abordarea initiala. “S-a sugerat o legatura intre valul de refugiati si atacurile teroriste”, spune reporterul. “Am refuzat sa imi pun numele pe material”, a precizat el pentru Paginademedia.ro.
Fostul reporter al emisiunii In premiera cu Carmen Avram, de la Antena 3, a avut o reactie dura dupa reportajul despre refugiati difuzat aseara pe post. “As dori sa fie foarte clar ca, desi mi-a fost creditat acest material ca fiind realizat de mine, modul in care au fost prezentate faptele nu reprezinta in niciun fel opinia mea, personala sau profesionala, cu privire la situatia curenta”, a scris?Mircea Barbu.?
Editia de aseara a emisiunii In premiera a avut tema “Europa la rascruce” (Video,?AICI), iar jurnalistul spune ca in cadrul materialului s-a sugerat de mai multe ori “implicit si explicit o posibila legatura intre atacurile teroriste recente, valul de refugiati si Brexit”. “Nu consider ca exista o legatura intre aceste evenimente, ele fiind exploatate de catre postul TV in goana dupa senzational si audienta, nerespectand niciun fel de norma deontologica”, a mai mentionat jurnalistul.
Contactat de paginademedia.ro, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *