Un jurnalist infirma informatiile premierului Ciolos privind folosirea cartelelor din Romania de catre teroristi

Jurnalistul Dan Alexe anunta pe pagina sa de Facebook ca a contactat Parchetul din Bruxelles sa afle daca teroristii au folosit cartele telefonice din Romania, iar raspunsul a fost negativ.?
“Am sunat azi la parchetul din Bruxelles sa intreb daca exista vreo informatie in legatura cu numerele de telefon prepay romanesti folosite de teroristi.?Asa a zis premierul Dacian Ciolos: – “Au fost folosite cartele prepay din Romania pentru pregatirea de atentate in UE.”?La parchet (am si o antenã firavã acolo), dupa ce s-au lamurit ca nu e vorba de Armenia, ci de Romania (lumea pe-aici stã prost cu geografia), mi s-a confirmat (spre usurarea mea) ca nu, nici unul din teroristi nu avea telefon prepay de Romania.
La fel si la Paris, unde am cautat sa aflu si mai viclean. Nada, nimeni. Doar telefoane franceze si belgiene.?Bref, de unde a aflat Ciolos ca teroristii aveau cartele prepay romanesti? Sa fie serviciile romanesti atat de competente incat sa stie ce nu divulga public cele franceze si belgiene? Drace, uite in sfarsit un motiv de mandrie”.
Premierul Dacian Ciolos a subliniat, duminica, necesitatea unui control mai bun al vanzarii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *