Deputatii dezbat, luni, motiunea simpla PSD-ALDE impotriva ministrului Agriculturii

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Deputatii dezbat, luni, motiunea simpla initiata de PSD si ALDE impotriva ministrului?Agriculturii, Achim Irimescu, urmand ca marti sa fie dat votul final, informeaza Agerpres.
Dezbaterea motiunii intitulata „Cel mai mare dezastru in agricultura romaneasca din perioada post-decembrista”, va incepe?la ora 16.00. Motiunea sanctioneaza derapajele „grave” din domeniul agriculturii privind neacordarea platilor directe (subventiilor), blocarea accesarii de fonduri europene, blocarea investitiilor in domeniul irigatiilor, managementul defectuos la nivelul ministerului si al unitatilor subordonate, sustin PSD si ALDE.
„Din momentul in care s-a instalat actualul ministru al Agriculturii, am auzit doar scuze si motivatii despre cum nu se poate sau de ce nu se poate sa faca treaba. De fapt, pe langa episoadele halucinante privind declaratiile politice, se observa cert ca nu stie ce si cum sa faca nimic”, se arata in textul motiunii.?In opinia initiatorilor, ministrul Achim Irimescu trebuie sa plece, sustinand ca actiunile si lipsa actiunilor ministrului afecteaza siguranta nationala.
„Preocuparea zilnica a …

spot_imgspot_img