Deputatii si senatorii isi primesc indemnizatiile inainte de Pasti. Profesorii si pensionarii nu vor primi nimic in avans

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Parlamentarii se numara printre categoriile privilegiate de bugetari care vor primi banii inainte de Paste, in timp ce alti bugetari nu beneficiaza de aceasta facilitate.
„Referitoare la plata in avans a drepturilor salariale pentru functionarii din Camera Deputatilor, precizam ca plata se face pe data de 5 a fiecarei luni, iar luna aprilie nu reprezinta o exceptie.?Aceeasi regula se aplica si in ceea ce priveste indemnizatiile si celelalte drepturi financiare pentru deputati, respectiv plata tot pe data de 5 a lunii”, potrivit unei precizari venite din partea Camerei Deputatilor, dupa ce in presa centrala a aparut informatia ca deputatii si senatorii isi primesc in avans indemnizatiile inainte de Paste.
Conform Ordinului ministrului Finantelor 35 de institutii ale statului vor plati in data de 5 aprilie salariile aferente lunii martie 2018.?
Lista institutiilor publice care vor plati salariile in data de 5 aprilie 2018, inainte de Paste.
Eugen Teodorovici a declarat, miercuri, ca „multi nu si-au manifestat interesul” pentru plata salariilor inaintea sarbatorilor, precizand ca lista publicata deja nu mai poate fi modificata.
„Am discutat cu fiecare institutie in parte.?Ministerul de Finante a creat cadrul legal in baza caruia sa se poata da inainte de Paste acest salariu. Multi nu si-au manifestat interesul, iar decizia a fost alta de la caz, la caz. Noi ca minister de Finante am asigurat cadrul legal. …

spot_imgspot_img