EXATLON ROMANIA 4 APRILIE 2018 KANAL D LIVE VIDEO: Momentul adevarului, s-ar putea decide castigatorul concursului

EXATLON ROMANIA 4 APRILIE 2018 KANAL D LIVE VIDEO:?Situatia pentru Razboinici este una foarte delicata. Ei vor ramane in patru dupa eliminarea de la Exatlon 4 aprilie. Ionut desemnat Player of The Week, s-a accidentat foarte rau si nu se stie cand va putea evolua si daca va fi la capacitate maxima.
EXATLON ROMANIA 4 APRILIE 2018 KANAL D LIVE VIDEO
Alex a castigat proba de imunitate, astfel ca, automat, Stefan, Alina si Roxana au intrat la eliminare.
Pe grupurile fanilor Exatlon, sustinatorii Razboinicilor au demarat o campanie de sustinere a lui Stefan, mai ales ca fanii Faimosilor au anuntat ca acesta va fi tinta lor.
EXATLON ROMÂNIA – ELIMINARE 4 APRILIE.?Concurentii nominalizati pentru eliminare au fost alesi in urma jocului individual. Daca acesta stabilea, de obicei, numele concurentului ce obtinea imunitate si nominaliza personal pe cineva, de aceasta data jocul a fost folosit pentru a stabili concurentii nominalizati. Astfel, primii trei Razboinici care s-au retras din jocul individual au fost si cei nominalizati, mai exact: Stefan, Alina si Roxana. Ionut, grav ranit, a avut imunitate, intrucat a fost cel mai valoros jucator al saptamanii.
EXATLON ROMANIA 4 APRILIE 2018 KANAL D LIVE VIDEO: Schimbarea regulilor se datoreaza faptului ca au mai ramas foarte putini Razbonici.
Luni, concurentii nominalizati pentru eliminare au fost alesi in urma jocului individual. Daca acesta stabilea, de obicei, numele concurentului care obtinea imunitate si nominaliza personal pe cineva, de aceasta data jocul a fost folosit pentru a stabili concurentii nominalizati.
Astfel, primii trei Razbonici care s-au retras din jocul individual sunt cei nominalizati.
Ionut, grav ranit, a are imunitate deoarece este?player of the week,?cel mai valoros jucator al saptamanii.
Cei trei nominalizati sunt?Stefan,?Alina?si?Roxana.
ditia din 3 aprilie de la Exatlon a dus la producerea unui nou scandal. Faimosii au invins Razboinicii cu scorul de 10-8 si au obtinut casa si imunitatea. Stefan, Alina si Roxana au fost propusi pentru eliminare.
Nervii au cedat dupa joc. Razboinicii au acuzat faptul ca Faimosii au trisat si ca Oltin si Geanina (proaspat sosita) s-au dat accidentati pentru a nu evolua.
EXATLON ROMANIA 4 APRILIE 2018 KANAL D LIVE VIDEO:?Alex a facut acuzatiile dupa Arena, iar Geanina a recunoscut ca in urma unei consultari cu echipa a luat decizia sa nu joace pentru ca avea o usoara accidentare.
a”Faimosii au castigat jocurile cele mai importante, iar noi am ramas din ce in ce mai putini. Punctele slabe ale noastre s-au vazut, iar in urma jocurilor, cei slabi au plecat acasa, iar cei puternici au ramas in concurs.
Acum, frustrarea mea este urmatoarea: am simtit ca in ultimele saptamani am ramas cei puternici, potenti sa beneficiem de punctele slabe ale adversarilor, dar surpriza a fost ca nu am putut juca impotriva adversarilor mai slabi, ci am jucat cu . Nu am putut echilibra balanta, asa cum ar fi fost normal.
Fiecare concurent care a ajuns in acest concurs, mai devreme sau mai tarziu, a spus ca vrea sa isi depaseasca limitele; atunci cand vii de cateva zile, te opresti pe circuit si spui ca te-ai lovit la mana sau ca ai probleme cu spatele, limitele tale sunt destul de scazute, nu asa cum ai afirmat la inceput”,?a spus Alex, facand referire atat la Oltin, cat si la Geanina, din tabara Faimosilor.
Cuvintele lui au starnit reactii acide din partea Faimosilor, care considera ca spusele lui Alex nu au sens si ca acesta nu cauta sa se bata de la egal la egal.
“Lasati-ma putin sa inteleg! Deci frustrarea lui in acest concurs, el care se considera puternic, printre cei mai puternici, asa cum s-a autointitulat, frustrarea lui in acest concurs este ca nu se poate lupta cu cei mai slabi din acest concurs?”, a spus Vladimir Draghia.
EXATLON ROMANIA 4 APRILIE 2018 KANAL D LIVE VIDEO:?Fanii, revoltati de atitudinea Faimosilor
Fanii emisiunii si-au manifestat nemultumirea fata de Faimosi pe pagina oficiala a show-ului difuzat de Kanal D. Acestia au acuzat strategia aleasa de cei in rosu.
Iata cateva dintre comentarii
Ce fac faimosii, nu e strategie, e hotie. La exatlon toti concurentii trebuie sa participe la joc in mod egal.
Strategie este atunci cand se sfatuiesc cine pe cine alege atat, fazele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *