Deputatul Catalin Radulescu: Protocoalele SRI cu institutii din sistemul judiciar, un act de politie politica

“In momentul in care noi constatam si altii din interiorul sistemului devoaleaza chestiuni atat de grave, prin care s-au cerut informatii despre toate firmele din Romania, ca sa se dea nu stiu unde, poate s-au dat afara si daca s-au dat afara e vorba de tradare nationala, e mai grav, deci cineva a vrut sa aiba toata baza de date a oamenilor de afaceri romani nativi, adica sa distrugem tot ce inseamna om de afaceri roman, sa vina strainul in tara noastra sa ia totul. Dupa care am vazut protocoale incheiate cu ICCJ. Cum putea SRI-ul? Dupa nici o minte, nici in America, nici in Europa nu se poate imagina ca SRI-ul impreuna cu procurorul putea sa incheie un protocol cu judecatorul. Deci e ceva de noaptea mintii”, a declarat Catalin Radulescu, potrivit news.ro.
El sustine ca, “daca au existat astfel de lucruri, inseamna ca cineva si-a dorit sa faca un black list pentru tot ce inseamna oameni politici romani si oameni de afaceri romani” . “Acest black list a fost semnat de anumiti indivizi, iarasi nu mai este SF si trimis spre Bruxelles, dupa care s-a luat o hotarare ca acesti oameni de pe black list sa fie distrusi. Cum? Pai, oameni din SRI sa implementeze un sistem de ascultare, dupa care dupa ce au implementat acest sistem de ascultare, sa extraga din aceste ascultari numai ce le-a convenit lor, sa constituie un dosar tot cei de la SRI care n-aveau nici un drept legal sa faca acest lucru, deci a lipsit pur si simplu cercetarea penala, dupa care au dus dosarul sa-l dea procurorilor si procurorii sa plece la judecatori cu un biletel”, a afirmat deputatul PSD.
Catalin Radulescu a mai spus ca va propune rejudecarea tuturor dosarelor de dupa 2009: “Daca aceste lucruri sunt clare si evidente, eu o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *