DESERT DE REVELION: Tort cu cafea si nuci

Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru tort coffee noisette:
Pentru blat, avem nevoie de:
6 oua mari
140 gr. zahar tos
100 gr. nuci macinate
5 gr. cacao
15 ml rom
Pentru insiropat blatul, pregatim o mixtura de 50 ml apa si 50 ml romPentru crema, punem deoparte:
?
300 gr. unt
200 gr.zahar
3 oua
50 gr.cacao
30 gr. ness (din motiv de copilasi mici, am inlocuit cafeaua cu o lingurita de inka; are aproximativ acelasi gust dara??.no cofeine)
Mod de preparare tort coffee noisette:
Ma apuc de treaba. Intai, lasam toate ingredientele pentru cateva ore in bucatarie sa ajunga la temperatura camerei. Incingem cuptorula??..De obicei, pentru orice tortulet, preferam reteta mea din blat care-mi iese de fiecare data perfect. De data asta, am decis sa incerc si altceva, adica un blat cu unt si fara faina: intai am separat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *