MASA DE REVELION 2018: Salata de pui cu maioneza

Ingrediente Salata de pui cu maionezaun piept mare de pui ,fara piele si os,4 morcovi,2 bc pastarnac,o radacina patrunjel,un borcan de 800 g cu castraveciori in otet,cca 15 cartofi potrivit e mari,sare,pipermaioneza;1 galbenus de ou fiert tare,un galbenus crud,un praf de sare,cca 300 g ulei,2-3 linguri de mustar(dulce sau iute,dupa preferinta)
Mod de preparare Salata de pui cu maionezaSe spala cartofii bine cu apa rece apoi se fierb cu tot cu coaja ,acoperiti cu apa si o lingura de sare.Cand se lasa intepati cu furculita usor,ii scurgem de apa ,ii clatim cu apa rece si ii lasam sa e raceasca bine.Pieptul se pune la fiert cu radacinoasele curatate de coaja dar lasate intregi si un praf de sare.Cand au fiert se scurg si se lasa sa se raceasca bine.Pregatim maioneza din cele 2 galbenusuri,un praf de sare si uleiul turnat cate putin.Cand maioneza este bine legata si sta teapana se adauga ,dupa gust si mustar.Se curata cartofii de coaja apoi ii taiem in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *