DESERTUL ZILEI: Prajitura cu cacao si cocos

Ingrediente
Pentru blat
a?? 490 ml laptea?? 290 g fainaa?? 290 g zahara?? 40 g cacaoa?? 18 g praf de copta?? 200 g ciocolata neagraPentru glazuraa?? 100 g ciocolata neagraa?? 100 ml smantana,Pentru friscaa?? fulgi de cocosa?? unt, pentru uns tava.
Incearca si?Cum se prepara musuroiul cu cacao si banane
Cum se prepara prajitura cu cacao si cocos
Pentru blat, amesteci faina cu zaharul, praful de copt si pudra de cacao. Torni laptele si amesteci bine pentru a nu face cocoloase. La final, incorporezi ciocolata ta?iata bucatele. Torni aluatul intr-o tava unsa cu unt. Coci prajitura 45-55 de minute, la 180 ?C.
Pentru glazura, incalzesti smantana, adaugi ciocolata rupta si amesteci pana se topeste. Torni glazura peste praji?tura, presari fulgi de cocos, dupa gust si o dai la frigider o ora.
Afla cum se face prajitura …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *