DEVASTATOR! Florin Salam spune tot despre boala Denisei Manelista: “Viata unui om…” Continuarea este COPLESITOARE

?Florin Salam este dispus sa o ajute cu orice pret pe Denisa Manelista.?
“Sunt foarte afectat devestile primite despre Denisa. Sunt dispus sa o ajut, oricand, oricum. Daca e nevoie de bani, indiferent de suma, nu conteaza. Viata unui om nu se poate masura in bani. Daca e nevoie sa cand, gratuit, pentru ea, daca e nevoie sa ii dau bani, nu conteaza, doar sa stiu ca o salvez de boala”, a spus Florin Salam, potrivit spynews.ro.
El chiar a inceput deja sa lucreze pentru a face banii necesari, el fiind, de curand, invitat sa cante la o inmormantare, la Craiova, urmand ca banii incasati, o suma frumusica, sa ii foloseasca pentru a o salva, daca va mai fi posibil, pe Denisa.
Dar, mai mult decat atat, i-a reamintit lui Florin Salam de drama traita in urma cu cativa ani, atunci cand a pierdut-o pe Fanica. De foarte multe ori cantaretul a declarat ca Fanica, femeia pe care a iubit-o atat de mult si care i-a daruit doi copii, nu va fi niciodata uitata de el si ca va avea un loc cu totul si cu totul special in inima lui. Fanica s-a stins din viata in urma cu aproximativ 8 ani din cauza unei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *