Din iulie, te vei ANGAJA MAI USOR. Aceasta LEGE ar putea DEBLOCA piata muncii

Intreprinderile mici si mijlocii vor primi finantare nerambursabila de la buget pentru costurile salariale, la nivelul maxim al salariului mediu brut, timp de doi ani consecutivi, pentru crearea a minimum 20 de locuri de munca, potrivit unui proiect al Ministerului de Finante.
Bugetul alocat schemei de ajutor de stat este de 600 milioane euro, de care ar putea beneficia circa 1.500 de companii, informeaza Capital.ro.
Noua schema de ajutor de stat se va aplica intre 1 iulie 2014 ?si 31 decembrie 2020. Plata ajutorului se va efectua in perioada 2015-2025, in limita bugetului anual alocat schemei si se va plati dupa efectuarea totala sau partiala a cheltuielilor eligibile aprobate prin acordurile pentru finantare.
Ministerul Finantelor Publice a derulat, intre 2007-2013, Programul Ajutoare de stat pentru finantarea proiectelor de investitii din fonduri alocate de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Finantelor Publice – Actiuni generale, sub forma de granturi.
Au fost instituite 5 scheme de ajutor de stat si au fost emise 55 acorduri pentru finantare, in valoare de 680 milioane euro, pentru sustinerea de investitii, de ?peste 2,2 miliarde euro, care au generat 19.000 de noi locuri de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *