Dinamo a urcat pe primul loc in grupa D a Ligii Campionilor. Victorie mare a bucurestenilor in fata lui Ademar Leon

0

Campioana Romaniei a facut un joc excelent si a obtinut o victorie foarte pretioasa in perspectiva calificarii in play-off-ul competitiei. Ademar se impusese in meciul tur cu 31-28.
Dinamo s-a desprins in min. 9 la doua goluri, 6-4, iar in min. 14 avantajul gazdelor crescuse la patru goluri, 10-6. Diferenta maxima din prima repriza a fost de cinci goluri, 13-8 (18). Ibericii au reactionat bine pe finalul primei reprize si s-au apropiat la un moment dat la un gol, dar Dinamo a intrat la pauza cu avans de trei goluri, 18-15.
La reluare, Dinamo si-a marit ecartul la sase goluri, 21-15 (35), diferenta maxima din repriza secunda fiind de sase goluri. Jucatorii din Soseaua Stefan cel Mare au aratat constanta pe parcursul jocului si au reusit sa se impuna cu 35-30.
Cel mai bun jucator al dinamovistilor a fost tunisianul Amine Bannour, autor a 11 goluri. Au mai inscris Vitali Komogorov 7 goluri, Hugo Descat 4, Andras Szasz 4, Razvan Gavriloaia 3, Kamel Alouini 3, Ciprian Sandru 2, Seyed Alireza Mousavi 1.
Pentru spanioli au marcat Mario Lopez Alvarez 11 goluri, Jaime Fernandez Fernandez 5, Acacio Marques Moreira Filho 5, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *