DINAMO-ASTRA. Dani Coman l-a lovit cu capul in fata pe dinamovistul Valentin Lazar, dupa finalul partidei. Mai multi jucatori au sarit la bataie

de Luminita Turcu, Adrian Tone – Mediafax Publicat la: 20.04.2014 17:17 Ultima actualizare: 20.04.2014 17:18

Incidente intre jucatori au avut loc, duminica, pe culoarul de la vestiarele arenei din Soseaua Stefan cel Mare, dupa meciul Dinamo – Astra Giurgiu, scor 2-0, fiind necesara interventia agentilor de securitate.

Potrivit unor martori, portarul Astrei, Dani Coman, care avusese in timpul partidei o altercatie cu Valentin Lazar, l-a lovit cu capul in fata pe jucatorul dinamovist, moment in care au sarit la bataie mai multi jucatori, fiind nevoie de interventia agentilor de securitate.
“E vorba de o stare de nervozitate prea mare. Nu e normal ce se intampla, nu e normal sa agresezi un adversar, desi inteleg ca ai pierdut meciul. Parca prea s-a sarit calul. Nu pot sa comentez mai multe, a fost o altercatie intre Dani Coman si Lazar. Poate ca a inceput din timpul meciului, de cand Lazar a ratat, dar nu e normal sa se intample asa ceva. Ceea ce am vazut mi se pare absurd”, a declarat tehnicianul dinamovist Flavius Stoican.

Antrenorul secund …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *