Director din cadrul Tata Motors, gasit mort dupa un presupus suicid, in Tailanda.

Britanicul Karl Slym, managing director al Tata Motors, producatorul automobilului de sub 3000 dolari, a fost gasit mort in dimineata zilei de 26 ianuarie, din primele cercetari ale politiei rezultand ca acesta a decedat in urma unui suicid, potrivit Automotive News.
Mangerul britanic, in varsta de 51 de ani, care in trecut a lucrat nu mai putin de 17 ani in cadrul General Motors (GM), conducand diferite divizii ale gigantului american, s-a alaturat indienilor de la Tata in 2012. El era prezent in Capitala Tailandei pentru o intalnire cu bordul de conducere al Tata Tailanda.?
In cursul diminetii politia a fost anuntata de decesul lui Slym, de catre personalul hotelului?Shangri-La, acolo unde acesta era cazat, la etajul 21, impreuna cu sotia. Primele cercetari ale politistilor indica faptul ca Slym s-a aruncat de la etaj, neexistand urme de violenta. In plus geamul era prea ingust pentru ca Slym sa cada intamplator. In cele din urma politia tailandeza a gasit si bilet, al carui continut nu a fost facut public.
Descris de catre prieteni ca un mare pasionat de sport si un iubitor al filmelor indiene, Slym se prezenta pe Twitter drept un “britanic care pur si simplu nu poate sta departe de India”. Nici prietenii sai, nici sotia nu-si pot explica decizia lui Slym de a-si pune capat zilelor.
Anil Sharma, analist auto, declara ca …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *