Doi dintre fiii lui Trump sunt acuzati ca au primit bani pentru a facilita accesul la presedintele ales

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Doi dintre fiii presedintelui ales al SUA, Donald Trump, fac parte dintr-o noua organizatie caritabila ce primeste donatii de cel putin un milion de dolari de persoana de la cei care doresc sa aiba acces la o receptie privata la care ia parte si viitorul ocupant al Casei Albe, arata Centrul pentru Integritate Publica (CPI), citat de AFP, preluata de Agerpres.
Intr-un raport publicat marti, CPI dezvaluie ca Opening Day Fundation, nume ce face referire la investirea din ianuarie a presedintelui ales, a fost formata in Texas, in data de 14 decembrie, si ca Donald Jr. Trump si Eric Trump sunt doi dintre cei patru directori ai organizatiei.
In prezentarea online a fundatiei se arata ca beneficiile le sunt rezervate ONG-urilor „specializate in conservare” si care isi asuma „responsabilitatea de a proteja si pastra” natura americana, citand traditiile legate de vanatoare si pescuit. Evenimentul e prevazut pentru seara de 21 ianuarie si ar avea loc intr-un centru de conferinte din Washington.
Donatorii ce dau dovada de cea mai mare generozitate vor avea acces la o receptie privata si la o oportunitate foto alaturi de presedintele Trump, vor primi cate o chitara cu dedicatie din partea unui artist ce va sustine in acea seara un recital si vor putea merge la o partida de vanatoare sau pescuit fie cu Donald Jr., fie cu Eric Trump, potrivit raportului CPI.
Echipa presedintelui ales a negat acuzatiile de trafic de influenta. „Donald Trump Jr. si Eric Trump sunt mari amatori de iesiri in aer liber si sustinatori ai eforturilor pentru conservare, lucruri …

spot_imgspot_img