Sunt restrictii de trafic in mai multe zone din Bucuresti, miercuri si joi, pentru desfasurarea ceremoniilor de comemorare a eroilor Revolutiei

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Circulatia rutiera va fi restrictionata in Capitala, miercuri si joi, cand vor avea loc actiuni de comemorare la 27 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, informeaza?Brigada Rutiera Bucuresti.
Miercuri, intre orele 8,45 – 10,33, circulatia va fi restrictionata pe Calea Serban Voda, intre Sos. Oltenitei si breteaua de legatura dintre Calea Serban Voda si Sos. Viilor.
De asemenea, miercuri, intre orele 11,30 – 14,30, circulatia va fi restrictionata pe bd. Nicolae Balcescu intre Piata Universitatii si str. Batistei, sensul de mers catre Piata Romana si banda IV pe sensul spre Piata Universitatii intre str. Batistei si Piata Universitatii, precum si banda I de circulatie intre str. Batistei si str. Dem I. Dobrescu, sensul catre Piata Romana.
Tot miercuri, intre orele 13,15 – 13,45, se va restrictiona circulatia rutiera cu intermitenta in Piata Romana pentru asigurarea traversului, pe durata ceremonialului si depunerii de coroane la Troita din Piata Romana.
Joi, intre orele 7,30 – 10,00, se va restrictiona traficul rutier pe banda adiacenta pistei de biciclete de pe Calea Victoriei in zona Monumentului pentru Cinstirea Eroilor din Piata Revolutiei, portiunea cuprinsa intre str. Dem I. Dobrescu si Aleea Kretzulescu. In intervalul orar 9,30 – 11,00 se va restrictiona traficul rutier pe str. Gral Berthelot, iar intre orele 10,30 – 12,00 se va restrictiona circulatia rutiera pe Calea Dorobantilor, numai pe banda I, intre Piata Charles de Gaulle si Piata Dorobantilor.Politia rutiera solicita conducatorilor de autovehicule sa reduca viteza, sa circule cu …

spot_imgspot_img