Doliu de Sarbatori in politica din Romania: “A parasit fulgerator aceasta lume. Disparitia sa ne-a luat pe toti prin surprindere”

Sorin Stefoni, fost primar PNL, a incetat din viata la varsta de 51 de ani. Politicianul a condus timp de 20 de ani localitatea Densus din Hunedoara. El a fost si secretar de stat in Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Varstnicilor in anul 2013.
Moartea fulgeratoare a fostului politician Sorin stefoni i-a luat prin surprindere atat pe apropiati, cat si pe cei cu care a colaborat de-a lungul timpului. Multi dintre ei au asternut pe Internet mesaje emotionante in memoria acestuia.
“La doar 51 de ani, Sorin Stefoni, secretarul judetului, a parasit fulgerator aceasta lume. Disparitia sa ne-a luat pe toti prin surprindere. Am pierdut un bun coleg si un bun profesionist. Ne exprimam profundul regret si suntem alaturi de familia atat de greu incercata! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!”, “Ce zi trista! Ne-a parasit Sorin Stefoni, fost primar al comunei Densus si secretar al judetului Hunedoara. Dumnezeu sa-l odihneasca in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *