Donald Trump l-a dat afara pe consilierul sau pe probleme de securitate nationala. L-a numit in loc pe “durul” John Bolton

“Sunt bucuros sa anunt ca, incepand de la 9 aprilie 2018, John Bolton va fi noul meu consilier pe probleme de securitate nationala”, a informat Donald Trump despre aceasta noua schimbare importanta in echipa sa dupa o serie de concedieri si demisii in ultimele luni.
Cel care a fost unul dintre liderii “durilor” din cadrul administratiei George W. Bush, inainte de a deveni comentator la postul Fox News, este cunoscut pentru stilul sau abraziv.Salutand “activitatea extraordinara” depusa de H.R. McMaster, Trump a dat asigurari ca acesta va fi mereu “prietenul” sau.
Citeste si Donald Trump cere pedeapsa cu moartea pentru traficantii de droguriDe mai multe saptamani, H.R. McMaster, general trei stele, si-a vazut pozitia slabita prin lipsa evidenta de sprijin din partea sefului statului si zvonurile legate de posibila sa demitere iminenta.
Acest anunt a fost facut la zece zile dupa demiterea brutala a secretarul de stat american, Rex Tillerson, care va fi inlocuit de actualul director al CIA, Mike Pompeo, si el un republican “dur”.John Bolton este unul dintre cei mai inversunati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *