Dosar penal pentru candidatul USP la Primaria Hunedoara, pentru continuarea campaniei si …

Candidatul USP (PDL, UNPR si PNTCD) la Primaria Hunedoara, Viorel Arion, s-a ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri pentru ca a continuat campania electorala si in cursul zilei de sambata, Arioan afirmand ca nu crede ca este cercetat penal si nici nu stie ce inseamna acest lucru, relateaza Mediafax.
Potrivit Inspectoratului de Politie Hunedoara, pe numele lui Viorel Arion, candidatul Uniunii Social Populare (PDL, UNPR si PNTCD) la Primaria Hunedoara, a fost intocmit dosar penal.
“In prima faza i s-a aplicat o sanctiune contraventionala (lui Viorel Arion – n.r.), iarin urma verificarilor s-a stabilit ca sunt indeplinite conditiile infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri, motiv pentru care pe numele acestuia s-a intocmit dosar penal” a declarat, duminica, pentru corespondentul MEDIAFAX purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu.
Potrivit sursei citate, deputatul Viorel Arion si un alt barbat au fost amendati, sambata, cu suma de 1.400 de lei, pentru continuarea campaniei electorale dupa momentul incheierii oficiale a acesteia.
Nitu a afirmat ca politistii au fost sesizati prin 112 ca in municipiul Hunedoara, reprezentantii unui partid politic continua campania electorala cu ajutorul unei masini dotate cu megafon.
Candidatul USP la Primaria Hunedoara, Viorel Arion, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca in cursul zilei de sambata a iesit in municipiul Hunedoara sa discute cu cetatenii, dupa ce in tot orasul a fost impartit un ziar care reprezenta “o clona” a ziarului sau personal, prin care hunedorenii erau anuntati ca se retrage din cursa electorala.
“Nu cred ca sunt cercetat penal, nici nu stiu ce inseamna asta, cred ca este doar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *