Dragnea “cantareste” pana luni daca va candida la Congresul PSD. Ce spune Ponta

de Cristian ANDREI Publicat la: 15.09.2015 16:26 Ultima actualizare: 15.09.2015 17:56

Noul lider al PSD, Liviu Dragnea, a evitat sa spuna deschis daca va candida la Congresul din 11 februarie pentru pozitia de presedinte al partidului, spunand ca va face acest anunt dupa Comitetul Executiv de luni. Intrebat daca va renunta la functia din partid daca va fi condamnat in dosarul Referendumul, Dragnea a raspuns: “vom vedea atunci, dar sper ca instanta sa nu fie influentata de pozita mea politica”.

Conducerea PSD a decis convocarea Congresului extraordinar al partidului pentru data de 11 octombrie, cele mai mari sanse pentru a fi ales avandu-le chiar actualul lider, Liviu Dragnea. Cu toate acesta, el a evitat sa spuna deschis daca va candida pentru aceasta pozitie in partid, subliniind ca va face anuntul luni, dupa sedinta Comitetului Executiv al partidului.
Intrebat daca aceasta ezitare in anuntarea candidaturii este legata de noul termen in dosarul Referendumul, Dragnea a raspuns: “ca sa nu mai aveti aceste trairi interioare, nu am problema la care va referiti dvs, mi se pare corect si onest sa imi anunt sau nu candidatura cand se anunta in mod formal data congresului”.

Dragnea nu a dorit sa raspunda nici daca isi poate mentine functia din partid in cazul unei condamnari cu suspendare in dosarul Referendumul.?
“Membrii PSD au o minima libertate de a alege presedintele partidului. Daca ei au decis, ?sper ca instanta sa nu fie influentata de pozitia mea politica”, a fost pozitia lui Dragnea.
Acesta a precizat ca Congresul pentru alegerea functiilor in partid va avea loc duminica, 11 octombrie, dar ca alegerea presedintelui partidului se va face vineri, cu doua zile inaintea Congresului. Potrivit lui Dragnea, s-a ajuns la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *