Juergen Schunn, neamtul care vede in Romania o tara prospera

In urma cu 22 de ani, investitorul Juergen Schunn a decis sa revina in tara natala pentru a construi una din cele mai puternice afaceri auto din vestul Romaniei. Astazi, compania sa are peste doua decenii de activitate si contract de parteneriat la cel mai inalt nivel pentru reprezentarea marcii germane Mercedes-Benz in Romania.

Inceputurile Auto Schunn s-au contopit cu framantarile din societatea romaneasca iar provocarile l-au facut pe Juergen Schunn sa inteleaga mai bine nevoia de consecventa si profesionalism dedicat. Echipa sa s-a consolidat sub deviza Mercedes-Benz, “Pasiunea pentru perfectiune”, cu Elena Kovacs la conducerea companiei. Astazi, compania are 135 de angajati fiind prezenta in Arad, Deva si Suceava cu centre autorizate de vanzari si service Mercedes-Benz.

“Realizarile companiei noastre s-au bazat pe?foarte multa munca, pricepere, viziune, adaptare si readaptare, consecventa si seriozitate, impreuna cu o vointa de fier. Vorbim despre Mercedes-Benz, unul din cele mai mari?branduri mondiale, iar faptul ca de 130 de ani rezista in varf, este cel mai concludent ambasador de imagine. “The Best or Nothing”, este deviza dupa care se ghideaza intreg universul Mercedes-Benz, din care compania Auto Schunn face parte”, a explicat presedintele companiei romano-germane, Jurgen Schunn.?
An de an noutatile Mercedes-Benz au fost oferite publicului roman.?
Noile modele ?Mercedes-Benz, care s-au bucurat in acest an de o mare priza in randul clientior Auto Schunn, GLE Coupe, GLC 220d, GLA 200 CDI,?AMG GT si cele din Clasa C, Clasa CLA, Clasa CLS, Clasa E si Vito, au putut?fi vazute si testate in toata tara, in cadrul editiei din acest an a caravanei nationale a companiei romano-germane Auto Schunn.

Publicul a putut interactiona cu masinile Mercedes-Benz in orase precum Satu Mare, Resita, Suceava, Craiova, Buzau sau Tulcea si bineintes Arad, Deva, Suceava, unde se afla reprezentantele Auto Schunn.
a”Obiectivul nostru este sa aducem aproape de cei interesati cele mai noi modele Mercedes-Benz si sa construim legaturi frumoase si durabile”, a declarat Jurgen Schunn, presedintele companiei Auto Schunn Romania.?
?
Valoarea investitiilor in Romania a grupului de firme?Schunn, conduse de omul de afaceri romano-german Jurgen Schunn,?depaseste cateva milioane bune de euro

Absolventa a Facultatii de Stiinte Economice din Timisoara, Elena Kovacs este una dintre cele mai puternice doamne din industria auto romaneasca
?
Pretul mediu pentru GLE Coupe este de 75.000 de euro, fara TVA, iar Auto Schunn a primit deja 17 comenzi pentru acest model, ?cinci dintre acestea fiind intre timp ?livrate catre clientii companiei Auto Schunn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *