Dragnea a facut “”bilantul”” celor doua mandate ale lui Traian Basescu: “”Razboi politic, de hartuiala de dragul hartuielii, zece ani de galagie politica””

Publicat la: 13.09.2015 08:44 Ultima actualizare: 13.09.2015 08:45

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata seara, la Hunedoara, cu prilejul conferintei judetene de alegeri, ca va continua sa promoveze ideea unei politici a dialogului, mentionand ca ultimii zece ani de “razboi politic” si de “galagie politica” au facut ca Romania sa rateze oportunitati serioase de dezvoltare.

Liderul PSD a spus ca din cauza acestui gen de politica s-a ajuns ca 75% dintre romani sa afirme ca nu se mai regasesc in clasa politica si ca nu mai au incredere in politicieni, apreciind ca partidele au cazut intr-o “capcana” a “scandalului” intinsa de fostul presedinte Traian Basescu.
“Ultimii zece ani de razboi politic, de hartuiala de dragul hartuielii, zece ani de galagie politica ce-au facut in Romania? Au produs cumva vreo dezvoltare serioasa, sau au frant destine? A tulburat chiar linistea din societate, a facut ca Romania sa rateze multe oportunitati serioase de dezvoltare. A facut ca populatia sa se indeparteze din ce in ce mai mult de clasa politica si 75% dintre romani spun ca nu se regasesc in clasa politica si ca n-au incredere in politicieni. De ce? Pentru ca toate partidele, si-al nostru, au cazut in capcana intinsa de Traian Basescu, si anume scandalul. De ce? Pentru ca intr-un mediu plin de zgomote si de scandal pentru oameni este foarte greu sa mai discearna cine face bine, cine face rau, toti sunt la fel”, a afirmat Liviu Dragnea.

Presedintele interimar al PSD a criticat atitudinea agresiva a unor politicieni care se cearta in diverse emisiuni televizate, apreciind ca oamenii care privesc la televizor ar dori sa afle si ceea ce se face pentru ei, in special de la partidele care se afla la Putere.
In opinia sa, politica lipsita de dialog reprezinta unul dintre factorii care au determinat plecarea din tara a unor categorii profesionale …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *