Dragnea ii ia apararea lui Ponta: “Intorci si al doilea obraz, si al treilea, si al patrulea, dar la un moment dat nu mai ai obraji”

de Sorina Ionasc Publicat la: 14.04.2014 19:17 Ultima actualizare: 14.04.2014 20:37

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, i-a luat apararea premierului pentru reactiile pe care le-a avut vizavi de amenintarile presedintelui Traian Basescu la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea. In plus, Dragnea a precizat ca procurorii ar trebui sa analizeze declaratiile facute de seful statului.

Vicepremierul Liviu Dragnea a cerut ca procurorii sa analizeze declaratiile facute de Traian Basescu la Realitatea TV, subliniind faptul ca presedintele trebuie sanctionat pentru afirmatiile “iresponsabile”.
“Ieri a fost o zi sfanta, trebuia sa vorbim de bine, de iubirea de aproape. Aseara nu au fost declaratii incendiare, ci declaratii iresponsabile din partea presedintelui Basescu, a impartit vinovatii in stanga si-n dreapta, a cerut sa fie condamnati unii si altii, a amenintat, a spus ca toata clasa politica trebuie sa plece mai putin PMP. Basescu trebuie sanctionat, nu poti la nesfarsit sa acuzi, sa jignesti, sa ameninti, sa influentezi justitia fara ca nimeni sa nu reactioneze. Poate procurorii analizeaza cu atentie aceste declaratii. Poate trebuie sanctionate, poate nu. Dar nu poti sa nu ai nicio reactie”, a declarat Dragnea, invitat la TVR 1.

Mai mult, presedintele executiv al PSD i-a luat apararea premierului Victor Ponta, spunand ca reactia lui …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *