Dragnea nu vrea PSD cu Plumb in frunte: candideaza la sefia partidului

de Cristian ANDREI Publicat la: 21.07.2015 17:05 Ultima actualizare: 21.07.2015 17:32

Liviu Dragnea a anuntat in urma cu putin timp ca va cere un vot de incredere pentru sefia PSD, in urma renuntarii la functie din partea lui Victor Ponta.

Liviu Dragnea va cere Comitetului executiv, in cursul zilei de miercuri, un vot de incredere pentru preluarea interimatului la conducerea PSD, in locul Rovanei Plumb. Dragnea acuza c in ultimele zile “s-au folosit multi bani” pentru o campanie impotriva sa.?
Dragnea le-a spus colegilor ca va candida pentru functia de presedinte al partidului in cadrul Comitetului Executiv, dar ca aceasta perioada de interimat este pe perioada fixa, pana la organizarea Congresului PSD. El s-a asigurat si ca Gabriel Oprea, presedintele UNPR, nu va avea o problema daca Rovana Plumb nu va ajunge presedintele PSD. Dragnea a spus ieri, dupa ce a baut un pahar de vin rece cu Oprea, ca acesta nu se va implica in stabilirea presedintelui PSD. Dragnea a avut joia trecuta o discutie de patru ore cu Ponta, la finalul careia si-a mentinut hotararea de a candida la Comitetul Executiv pentru functia de presedinte PSD.

Candidatura lui Dragnea este vazuta si ca o lupta intre teritoriu si centru, multi lideri de organizatii judetene fiind nemultumiti ca in ultimii ani toate deciziile majore s-au luat la Bucuresti, fara consultarea prealabila a celor din teritoriu.?
Cu toate acestea, Liviu Dragnea are si o problema majora, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *