Dragnea vrea pensii pentru parlamentari dupa modelul celor din Parlamentul European

de Cristian ANDREI Publicat la: 08.09.2015 14:11 Ultima actualizare: 08.09.2015 14:11

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca decizia coalitiei de guvernare este ca proiectul privind pensiile parlamentarilor sa fie retrimis la comisii, urmand ca legea finala sa aiba o forma foarte apropiata pana la “identitate cu modelul de la Parlamentul European”.

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a retrimis la reexaminare legea referitoare la pensiile speciale ale parlamentarilor, Liviu Dragnea a precizat ca in sedinta coalitiei de guvernare s-a decis ca legea sa fie retrimisa la comisii pentru dezbateri.”Decizia noastra politica este ca proiectul sa fie retrimis la comisie, in plen sa ajunga intr-o forma convenita politic si cu colegii de la PNL. Trebuie sa aiba o forma foarte apropiata poate pana la identitate cu modelul de la Parlamentul European”, a declarat Liviu Dragnea. Liderul PSD a adaugat ca nu i se pare corect sa beneficieze de bonificatie si parlamentarii care nu au un mandat de patru ani.

La 10 iulie, presedintele Klaus Iohannis a retrimis Legislativului pentru reexaminare prevederea din Statutului deputatilor si senatorilor referitoare la acordarea unei “indemnizatii pentru limita de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *