Dragostea unui suporter pentru Juventus Torino intrece orice imaginatie. Ce a putut face pentru a asista pe viu la finala Ligii Campionilor: „Era visul meu”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Leila Bolat Publicat la: 06.06.2015 10:39 Ultima actualizare: 06.06.2015 10:40

Un fan italian, Nicolo De Marchi, a parcurs pe jos o mare parte a distantei de la Torino la Berlin, pentru a asista la finala Ligii Campionilor, dintre echipele Juventus si FC Barcelona, informeaza uefa.com.

De Marchi a sosit la Berlin vineri, incheind un traseu peste 900 de kilometri, parcurs in mai multe zile, in mare parte pe jos. Italianul a parcurs unele portiuni cu bicicleta si o portiune de 12 kilometri dintr-o zona periculoasa cu masina.
„Cand am ajuns la Berlin nu am mai simtit durerea”, a declarat pentru uefa.com De Marchi, fanul in varsta de 22 de ani care prin aceasta calatorie si-a aratat devotamentul fata de Juventus Torino. „Totul a pornit de la un tweet al lui Juventus, in care supporterii erau intrebati daca ar fi dispusi sa faca asta daca Juve ajunge in finala. Am spus ca voi merge pe jos pana la Berlin daca ne calificam. Asta a fost. Am fost contactat si mi s-a oferit sansa sa primesc un bilet pentru finala, ceea ce era visul meu. Cei de la Juventus mi-au spus: „Pentru ca nu mai este mult timp si distanta este mare iti dam si o bicicleta”. Am acceptat fara sa ezit”, a adaugat Nicolo De Marchi.

De …

spot_imgspot_img