Duster ia cu asalt piata din Indonezia. Al patrulea stat al lumii incepe vanzarea lui …

Renault a inceput vanzarile pentru modelul Duster si pe piata din Indonezia, acolo unde SUV-ul va fi comercializat sub sigla francezilor. Introducerea lui Duster pe cea mai mare piata din sud-estul Asiei face parte dintr-un plan mai amplu de relansare a marcii Renault pe aceasta piata, potrivit companiei.
Duster, varful de lance al francezilor in incearcarea de a relansa brandul Renault pe aceasta piata, urmeaza sa fie asamblat in Indonezia, incepand cu 2015. Insa pana atunci modelul va fi importat, cel mai probabil din India. Renault nu a dat prea multe detalii despre unitatea de productie sau despre configurarea modelului destinat acestei piete, insa Duster ar urma sa fie asamblat din kituri?semi-knockdown (componente care urmeaza sa fie asamblate la destinatie), importate din India.
SUV-ul este introdus prin reteaua de dealeri Indomobil, parterul Renault in aceasta tara, prin intermediul caruia vor mai fi comercializate si modelele Renault Koleos si Megane RS, importate din Korea de Sud, respectiv Spania. Renault anunta ca Dusterul destinat pietei indoneziene va fi propulsat de dieselul de 1,5 litri dCi.?
Citeste si?Carlos Ghosn ia in calcul lansarea unui model electric Dacia. Asteapta doar un semnal
Indonezia – zona strategica pentru Asia de Sud-Est
“Indonezia devine o tara cheie pentru dezvoltarea Renault in regiunea Asia-Pacific. Rata mare de crestere a pietei auto va sustine dezvoltarea grupului, in conditiile in care aducem din ce in ce mai multe modele care sa raspunda nevoilor clientilor indonezieni”, a declarat?Jerome Stoll, seful pentru performanta al Renault, citat de ANE.
Indonezia, al patrulea stat al lumii dupa numarul de locuitori, cu o populatie de aproape 250 milioane, este totodata centrul economic al regiunii si are cea mai mare piata auto, circa 780.000 unitati vandute anul trecut.
Avantajul major al acestei piete, pe care Renault se bazeaza, este densitatea mica de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *