Ești student sau tanar absolvent de facultate? Hai in America sa muncești și sa calatorești!

Ești student sau tanar absolvent de facultate? Hai in America sa muncești și sa calatorești!

Exista programe pentru studenții și absolvenții tineri romani de tipul work and travel America sau internship USA.

Propunerile de internship sunt printre cele mai dorite, deoarece reprezinta o forma folosita de foarte multa vreme prin care diversele companii iși recruteaza eventuali angajați.

Din punctul de vedere al participanților romani, participarea la un asemenea program este o șansa foarte buna de a obține competențe noi sau a le dezvolta pe acelea pe care le poseda deja, pentru a le trece in CV la intoarcere. Iar cand vorbim de un internship USA lucrurile sunt cu atat mai atragatoare pentru un tanar.

Un asemenea program se deruleaza pe perioade cuprinse intre 3 și 18 luni și poate fi privit ca un job pe durata determinata, deoarece el de multe ori este platit, așa incat vine și cu un pachet interesant de beneficii plus salariu.

Ca orice munca prestata la o companie, fie ea și americana, job-ul poate sa fie atat full time, cat și part time.

Un internship USA este o buna oportunitate pentru ca aceia aleși sa iși perfecționeze cunoștințele de limba engleza americana, dar trebuie menționat din start ca este obligatoriu ca doritorii care aplica la un asemenea program trebuie sa aiba competențe medii de cunoaștere a limbii, deoarece este vorba de un adevarat job, chiar daca pe durata limitata, așa incat ei trebuie sa se integreze rapid acolo unde vor face practica, sa ințeleaga exact ceea ce li se cere, sa poata comunica bine au diverșii angajați de acolo, inclusiv de a colabora cu aceștia.

La intoarcerea in țara, CV-urile celor ce au participat la aceste programe internship sau work and travel USA vor arata mult mai bine, pentru ca vor cuprinde și abilitațile dobandite, activitațile concrete pe care participanții le-au efectuat in perioada petrecuta la job-ul de peste Ocean.

Nu e puțin lucru sa te dezvolți pe partea profesionala fix in domeniul pentru care te-ai pregatit, sa vezi cum funcționeaza din interior o companie americana și asta in timp ce vei fi și platit pentru munca depusa.

Poate o sa iți placa stilul de viața din USA, poate nu, dar cum sa iți dai seama de asta daca nu vezi la fața locului daca America este țara tuturor oportunitaților?

Drept condiții de participare la un program intership in State ? Students Experience se pot enumera urmatoarele:

– sa fii absolvent unei facultați de Turism, IT, Marketing, Management, Business, Comerț, Finanțe, Agronomie sau sa ai minim 5 ani de experiența in unul dintre domeniile amintite mai sus.

– nivel de cunostințe al limbii engleze mediu;

– sa ai varsta maxima de 30 de ani.

Students Experience ofera celor interesați programe Work and Travel SUA, Grecia, Australia, UK, dar și Internship Australia și USA. Pentru detalii suplimentare accesați site-ul lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *