E OFICIAL: Rusia, in Al Treilea Razboi Mondial: Bateriile antiaeriene ruse vor dobori avioane americane. Scenarii posibile

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Astfel, potrivit acestor informatii prezentate pe canalul principal al Televiziunii de Stat din Rusia, al Treilea Razboi Mondial ar fi inceput deja, dar, deocamdata, numai pentru cei care deschid televizorul. Canalul de stiri Rossia 24 se difuzeaza incontinuu stiri despre acest subiect si tot aceeasiu sursa este transmis si un reportaj despre pregatiri de adaposturi antinucleare pentru populatia din Moscova.
La Saint-Petersburg , site-ul de informatii Fontanka transmite ca guvernatorul vrea sa rationalizeze painea in perspectiva declansarii razboiului, in pofida informatiilor care explica faptul ca ar fi vorba, in realitate, de o simpla stabilizare a pretului la faina.
La Radio se discuta despre exercitii de „aparare civila” pentru care au fost mobilizate, potrivit Ministerului pentru Situatii de Urgenta, nici mai mult, nici mai putin de 40.000 milioane de rusi intr-o saptamana pentru exercitii de evacuare a imobilelor si pentru cazuri de incendii.
Citeste si Rusia va declansa AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL. Moscova vorbeste de un „conflict militar direct” cu SUA
Exista variante de propaganda si pentru cei care nu au deschis sau nu deschid televizorul sa se uite la stiri, ci aleg sa se plimbe pe strazile orasului. Acestia vor avea surpriza de a vedea graffiti „patriotice”? de dimensiuni colosale desenate pe imobile, de catre artistii pro-Putin din organizatia „Set”, cel mai frecvent simbol fiind ursul – simbolul Rusiei. Activistii acestei organizatii distribuie populatiei din Moscova si veste antiglont cu porumbelul pacii.

Tosta aceasta nebunie s-a acutizat dupa data de 3 octombrie, cand negocierile intre Moscova si Washington privind conflictul sirian au esuat, iar Siria a fost transformata intr-un iad pe pamant, in special in Alep.
Citeste si Rusia se plange ca este amenintata de SUA si NATO in timp ce isi transfera armele nucleare in Kaliningrad
Pe teren, armata rusa a continuat sa desfasoare baterii de rachete antiaeriene S-300, apte de a distruge avioanele americane, in portul din Tartous, dar si corvete echipate cu rachete care pot scufunda nave de razboi.
Din aceste informatii se deduce ca aceste demonstratii de forta nu ii vizeaza pe jihadisti sau pe rebelii sirieni, ci Marina si …

spot_imgspot_img