Ecaterina Andronescu, prietena pe hi5 cu Mazare, Maruta si Radoi

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cu aproape o mie de prieteni, 66 de comentarii ale profilului si nenumarate felicitari virtuale intruchipand trandafiri, inimioare si bebelusi, Ecaterina Andronescu este unul dintre cei mai in voga utilizatori inregistrati pe hi5, site dedicat comunicarii cu prietenii. Prin intermediul paginii personale poti afla despre ministrul Educatiei ca este casatorita avand un copil „si chiar un nepot”, ca este rector si vicepresedinte PSD. Şefa invatamantului pare ca s-a adaptat chiar si modului de exprimare al pustimii, transmitand intr-o gramatica reprobabila ca este „din totdeauna (n.r.-?!), prietena voastra”. Cei care i-au vizionat profilul electronic nu au ramas indiferenti.

„Multumesc pentru prietenie.va doresc o seara minunata! Pupici”, ii transmite o tanara. Rodi, proaspata absolventa a Universitatii „Politehnica” din Bucuresti, este de parere ca: „Doamna rector e o doamna, foarte frumoasa, foarte inteligenta” si ii ureaza mult succes. Altii par sa stie exact ceea ce asteapta de la ministru. „Doamna Ecaterina, vrem vacante mai multe si scoateti sistemul asta cu teza unica, pentru ca toti taranii care copiaza si iau 10 ne iau locul la liceu, oricum bine ca ati revenit la functie”, este de parere o eleva. Pe langa acestia, ministrul are si amici de seama, cum ar fi primarul Constantei si colegul de partid Radu Mazare, prezentatorul emisiunii „Happy Hour”, de la Pro Tv, Catalin Maruta, si fostul fotbalist al clubului Steaua, Mirel Radoi. Ce-i drept, cu cei trei, demnitarul PSD nu a facut schimb de mesaje, acestia figurand doar la rubrica „prieteni”.

Ministrul raspunde si pe blog

Ministrul isi face timp si pentru a raspunde asigurandu-si noii prieteni ca isi ia prerogativele in serios: „Va multumesc. Ca sa reusesc, am nevoie de sustinere, de resurse si de pricepere. Cu toata consideratia, Ecaterina Andronescu”. De altfel, pe pagina personala a demnitarului poti gasi un link catre blogul sau, de unde lipsesc insa textele de actualitate. Ultimele articole postate de bloggerita Andronescu se refera la proiectul de lege privind alimentatia sanatoasa in scoli si la „tratamentul la care ii supune pe dascali puterea de dreapta si presedintele Basescu”.

spot_imgspot_img